Gastronomi i Malaga

Bodeguita El Gallo i Malaga centrum

Denne lille charmerende tapas bar Bodeguita El Gallo Malaga er beliggende lige overfor Museum Picasso. Her kan du smage et stort udvalg af spanske delikatesser og vine. Noget af det første man starter med i Malaga er næsten altid et kulturelt besøg på byens mest berømte turist attraktion Museum Picasso.

Efter at have brugt et par timer eller mere på museet, så kan vi varmt anbefale et besøge hos Pepe, som er ejer af Bodeguita El Gallo Malaga, beliggende lige over for Museum Picasso på Calle San Agustin 19.

BEG-croquetas

Vi søger alle efter autentiske spisesteder med charme, god mad og fornuftige priser når vi er på storbyferie og Bodeguita EL Gallo i Malaga tilbyder alle tre kategorier. Ejeren har dekoreret restauranten i typisk spansk stil, maden er lavet efter opskrifter fra hans mor og sidst men ikke mindst, så er priserne yderst rimelige.

Tapasbaren henvender sig til stort set alle og der er mulighed for at nyde en hurtig tapas med et koldt glas øl i baren, sidde ned og nyde et let måltid med forskellige tapas eller benytte restauranten på 1. sal og nyde et stort solidt måltid på rigtig spansk maner.

BEG-revuelto

Menukortet er spansk, og indeholder stort set alle de klassiske spanske retter, men normalt er der flere retter, som ikke er at finde på menukortet, så husk at forhøre dig i baren. Bodeguita El Gallo beskriver sig selv som specialister i Flamenquin, Croquetas og Omeletter og vi kan varmt anbefale Croquetas med skinke og æg samt en omelet med champignon.

PS - du må gerne efterlade en kommentar nedenunder