Malaga Rejse Tips

Byfesten i Nerja afholdes hvert år i oktober måned

Velkommen til Nerja?

Nerja?

Nerva er en oplagt by at besøge, hvis du er på ferie i Malaga og ønsker at tage på en udflugt. Nerja ligger 52 kilometer fra Malaga og 100 kilometer fra Granada. Nerja er blevet kendt for sine strande, hvide huse og krystalklare vand.

blog-2

Med bussen til Nerja

Turen vil tage ca. 1 time med en direkte bus til Nerja og hvis du tager en almindelig bus vil turen tagen 1 time og 25 minutter. Der er mange afgange i løbet af dagen fra Malaga, og derfor er det nemt at planlægge turen, så du både kan komme afsted fra morgenen af eller ved middagstid, hvis det passer bedre.

blog-4

Nerja, grotter og strande?

Grotterne i Nerja er en nævneværdig turistattraktion. Endnu bedre er det, at grotterne er åben for offentligheden. En anden vigtig seværdighed er Balcon de Europa, der tilbyder en enestående havudsigt. Tæt på Balcon de Europa ligger Playa La Caletilla. En anden mulighed er Playa de Calahonda og denne fantastiske strand kan ses fra Balcon de Europa. På 15 minutter kan man nå den 120 meter lange strand Playa de Carabeo. Denne strand er kendetegnet for det mørke middelhavssand. Der er også mulighed for at stand up paddle i Nerja, hvis du har lyst til at prøve det.

blog-3

La feria de Nerja

Byfesten i Nerja er på trapperne og du har mulighed for at opleve den fantastisk by og være med til La Feria (byfesten) på samme tid. La Feria begynder den 08 oktober 2016 og slutter den 12 oktober 2016.

Under byfesten kan du opleve mange forskellige aktiviteter: Vi vil nævne nogle stykke og du kan læse mere om byfesten her.

1: den 8 oktober 20:00. Officiel åbning af Nerja lysshow 2016.

2: den 9 oktober 13:30. Flamenco show “duende” på Balcony of Europe.

3: den 11 oktober 00:00. Antonio Jose optræder på Plaza de España.

God fornøjelse!

Med venlig hilsen

Solaga Team

PS - du m? gerne efterlade en kommentar nedenunder