Malaga Rejse Tips

Byfest i Nerja

Velkommen til Nerja 

Nerja 

Nerva er en oplagt by at besøge, hvis du er på ferie i Malaga og ønsker at tage på en udflugt. Nerja ligger 52 kilometer fra Malaga og 100 kilometer fra Granada. Nerja er blevet kendt for sine strande, “hvide huse” og krystalklare vand. Faktisk stammer navnet Nerja fra det arabiske ord “narixa”, der betyder “bountiful spring”.

blog-2

Med bussen til Nerja 

Turen vil tage ca. 1 time med en direkte bus til Nerja og hvis du tager en ‘almindelig’ bus vil turen tagen 1 time og 25 minutter. Der er mange afgange i løbet af dagen fra Malaga, og derfor er det nemt at planlægge turen, så du både kan komme afsted fra morgenen af eller ved middagstid, hvis det passer bedre.

blog-4

Nerja, grotter og strande 

Grotterne i Nerja er en nævneværdig turistattraktion. Endnu bedre er det, at grotterne er åben for offentligheden. En anden vigtig seværdighed er Balcón de Europa, der tilbyder en enestående havudsigt. Tæt på Balcón de Europa ligger Playa La Caletilla. En anden mulighed er Playa de Calahonda og denne fantastiske strand kan ses fra Balcón de Europa. På 15 minutter kan man nå den 120 meter lange strand Playa de Carabeo. Denne strand er kendetegnet for det mørke middelhavssand. Der er også mulighed for at stand up paddle i Nerja, hvis du har lyst til at prøve det.

blog-3

La feria de Nerja 

Byfesten i Nerja er på trapperne og du har mulighed for at opleve den fantastisk by og være med til La Feria (byfesten) på samme tid. La Feria begynder den 08 oktober 2016 og slutter den 12 oktober 2016.

Under byfesten kan du opleve mange forskellige aktiviteter: Vi vil nævne nogle stykke og du kan læse mere om byfesten her.

1: den 8 oktober 20:00. Officiel åbning af Nerja lysshow 2016.

2: den 9 oktober 13:30. Flamenco show “duende” på Balcony of Europe.

3: den 11 oktober 00:00. Antonio José optræder på Plaza de España.

God fornøjelse!

 

Med venlig hilsen

Solaga Team

PS - du må gerne efterlade en kommentar nedenunder