Gastronomi i Malaga

Cerveceria Los Gatos i Malaga

Spise spanske tapas og drikke kolde øl er sagen i Malaga. Hos Cerveceria Los Gatos i hjertet af Malaga kan du gøre det… ved siden af ​​en rigtig tyr? Tapasbaren er godt beliggende i hjertet af det historiske centrum, lige ved siden af ​​Plaza Uncibay, og det første der fanger din opmærksomhed er uden tvivl tyren der står lige i midten af ​​baren. Men bare rolig, den er en “udstoppet”, men det stadig rigtig!

losgatos4

Denne tapasbar er især velkendt i Madrid, hvor den første “Los Gatos” åbnede for 30 år siden. I påsken 2012 besluttede ejeren (Miguel) sig for at komme tilbage til sin hjemby, Malaga, for at åbne den anden Los Gatos i Spanien. Det er værd at nævne, at “Gatos” er et udtryk, som spanierne bruger til at henvise til folk fra Madrid. Folk fra Malaga kaldes “boquerones”. Boquerones, som er små ansjoser, er en meget typisk ret i Malaga.

Efter min mening så skiller Cervecería Los Gatos sig ud fra resten af de tilsvarende tapasbarer på grund af sit høflig, venlig og til tider humoristiske personale. Måske jeg bare har været heldig, men hver gang jeg har været der, har personalet altid været imødekommende og altid god for en vittighed eller to. Efter du har bestilt regningen, så sker det ligeledes at tjeneren kommer med en ekstra gang at drikke på husets regning!

losgatos3

Du kan nyde et par tapas og en gang at drikke og prisen ligger på omkring € 6 pr. person. Et par anbefalede tapas er “Salmon con gulas” (laks med baby ål), “Salmón con queso de Cabra y cebolla caramelizada” (laks med gedeost og karameliseret løg) eller “bacalao” (saltet torsk). Alle tapas skal selvfølgelig ledsages af en “cañita” (lille glas øl), som Los Gatos stolt hævder er byens bedste. Hvis du ikke er sikker på, hvad du skal vælge fra menuen, så kan du være helt sikker på, at tjenerne gerne anbefaler dig den bedste løsning.

losgatos2_2

Hvis vejret er godt, hvorfor så ikke sidde udenfor? Baren er beliggende lige på hjørnet af Plaza Uncibay. Det er sådan et sted hvor du har en god udsigt over hvad der sker på det lille torv!

Hvor finder jeg Cerveceria Los Gatos?
Cervecería Los Gatos ligger i Plaza Uncibay 9, Malaga (det historiske centrum).

PS - du må gerne efterlade en kommentar nedenunder