Gastronomi i Malaga

De bedste restauranter i Malaga

Solaga har stillet 100 beboer i Malaga spørgsmålet: Hvor finder man Malagas bedste spisested? Se her hvilken der er den bedste restaurant i Malaga.

Stort set alle vores kunder, der har lejet en ferielejlighed hos Solaga, stiller os altid spørgsmålene: “hvilken er den bedste tapas bar i Malaga, hvor de lokale spiser” og ”Hvor finder vi de bedste restauranter i Malaga? Alle vores gæster ønsker prøve den lokale mad og spise hvor de lokale spiser. Og hvem er de bedste til at besvare denne type spørgsmål?

Med en ide om at være objektive har Solaga adspurgte 100 familiemedlemmer og gode venner, som arbejder og bor i Malaga by.

Det kom der en lang liste ud af og vi har taget de 15 bedste tapas-barer og restauranter, som de 100 personer kunne anbefale. Rækkefølgen er taget efter popularitet i de modtagne svar. Hver enkelt spisested tilbyder en anderledes stil og atmosfære, nogle er perfekt til en rolig middag, mens andre er gode til tapas og øl med venner.

 

1 – El Refectorium: Der er tre Refectorium Restauranter i Malaga, “Refectorium Cathedral” i det historiske centrum, “Refectorium Malagueta” i Malagueta og “Refectorium Belfry” i Cerrado de Calderón. Alle tre er moderne og stilfulde restauranter der har specialiseret sig i iberiske kød, årstidens grøntsager, frisk fisk, skaldyr og udsøgte kød fr Oviedo og russisk salat. De har også en af de mest omfattende vinkældre i verden og er kendt for den fremragende kundeservice og opmærksomhed på hver én detalje.

Adresse: “Refectorium Cathedral”, C / Postigo Abbots, 4, 29015 Málaga.

refectorium11

2 – Tapeo de Cervantes: Som navnet antyder har denne lille restaurant specialiseret sig i tapas. Det skal bemærkes, at på trods af at blive anbefalet af lokalbefolkningen, så er også meget populær blandt turister af en årsag: Den har været nummer 1 i Malaga ifølge hjemmesiden TripAdvisor.com (i øjeblikket er det den 6.). Tapeo de Cervantes er et meget lille sted indrettet i en spansk stil, så det anbefales at bestille bord i forvejen. Dens speciale er traditionelle tapas, såsom “jamon & queso”, “tortilla” eller “croquetas”. Hvis du vil have et lidt mere omfattende måltid, så kan vi anbefale deres søster restaurant “El Meson de Cervantes” lige rundt om hjørnet i Calle Alamos. Du kan læse mere om Tapeo de Cervantes her.

Adresse: Calle de Carcer, 8, 29012 Málaga

tapeodecervantes

3 – Reserve 12: Denne restaurant har en fremragende beliggenhed i centrum af byen med en perfekt terrasse til at nyde udsigten over en af byens mest populære områder. La Reserva 12 har specialiseret sig i typiske andalusiske retter, fremragende service og professionelle tjenere. Fisk og skaldyr er på menuen og skal ledsages af en af restaurantens god hvidvin fra kælderen. Husk at prøve deres “Ensaladilla Rusa”!

Adresse: Calle Bolsa, 12, 29015 Málaga

lareserva12-1

4 – Matahambre Malaga Centrum: Dette er en franchise restaurant og Malaga tilbyder alene 9 restauranter. Matahambre er ikke gourmetkøkken, men de tilbyder en fantastisk atmosfære, hurtig service og god mad til overkommelige priser. Restauranten er især populær blandt unge og næsten altid fuld, så det anbefales at bestille bord i forvejen og især i weekenden. Matahambra tilbyder nogle store portioner, som er ideelle til at dele.

Adresse: Calle Granada, 7, 29008 Málaga

Matahambre4

5 – Cortijo de Pepe: Er beliggende meget tæt på den berømte Plaza de la Merced. Cortijo de Pepe tilbyder både tapas bar og restaurant. På stueetagen finder du tapas baren og på 1. sal restauranten. De fleste gæster spiser normalt i baren. Der er også en lille terrasse, hvor man kan nyde den gode mad. Dens indretning er meget typisk spansk og deres tapas er typisk andalusiske. Prøv den grillede blæksprutte! Læs mere om Cortijo de Pepe.

Adresse: Plaza Merced, 2, 29012 Málaga

cortijopepe.000

6 – Meson de Cervantes: Ejeren er den samme som “Tapeo de Cervantes” og med den samme fremragende kvalitet vil jeg sige, at den eneste forskel er, at retterne er defineret til en god middag eller frokost ved et bord med en mere personlig service.

Adresse: Calle Alamos, 11, 29012 Málaga.

mesoncervantes

7 – Bar La Tranca: Hvis du besøge La Tranca, så skal du være forberedt på en anderledes oplevelse. La Tranca er en lille bar der vender ud mod gaden med et par høje borde, musik, venlige bartendere og en fantastisk atmosfære. Vær forberedt på, at man står op og alle snakker med alle! De gæster der besøger La Tranca kommer som regel igen, da atmosfæren er meget tæt og venlig. “Tostas” (små ristede brød tapas) er perfekte til at ledsage den søde vin fra Malaga.

Adresse: Calle Carretería, 93, 29008 Málaga

latranca

8 – Las Merchanas: Temaet for denne restaurant er baseret på Påsken i Malaga, så du skal ikke blive bange, når du ser væggene dækket til fra top til bund med religiøse billeder, helgener og kors overalt. Det er uden tvivl en mærkelig oplevelse for turister, men den er yderst populær blandt den lokale befolkningen og især i Påsken. Klassiske tapas er på menuen til fornuftige priser. Kroketter og små flutes er blandt de mest efterspurgte tapas. Læs mere om Las Merchanas

Adresse: 29008, Gade Mosquera, 5, 29008 Málaga

Taberna.Cofrade.Las_.Merchan

9 – Oleo: Perfekt for elskere af det fine gourmetkøkken. Oleo tilbyder en blanding af Middelhavet køkkenet og sushi (som siges at være den bedste og friskeste i Malaga). Det er beliggende ved indgangen til CAC Málaga Museum og har en moderne og enkel indretning. Trods en stor terrasse og en indre zone, så er der normalt optaget, så tag dig god tid eller bestil bord i forvejen. Servicen er professionel og maden tilpasset i små portioner, men utrolig lækkert. Deres speciale er Dagen Sushi med krydrede kartofler og Niguiris.

Adresse: Calle Alemania, 29001 Málaga

Oleo2

10 – Pez Tomillo: Beliggende på stranden i Pedregalejo cirka 3 km fra centrum af Malaga. Den er perfekt til en frokost eller middag med udsigt over vandet. De specialiserer sig i moderne tapas. Kvaliteten og prisen er yderst rimelig og der er retter der passer til alle budgetter. Pez Tomillo har to etager og den øverste tilbyder en bedre udsigt over havet.

Adresse: Paseo Maritimo El Pedregal, 1, 29017 Málaga

peztomillo

11 – Casa Lola: Casa Lola er en af disse “unikke” steder i centrum af Malaga. Den er indrettet i typisk spansk stil og næsten altid overfyldt. De tilbyder enkle tapas og sandwich eller spanske klassikere som tortilla og kroketter. Prisen er ganske fornuftig og stedet er ideelt til en tur med vennerne.

Adresse: 29015, Calle Granada, 46, 29015 Málaga.

taperia.casa_.lola_

12 – Restaurant Montana: Er beliggende tæt på Plaza de la Merced. Montana er en stor moderne restaurant, som tilbyder det 5 stjernede køkken. Restarant Montana består af flere rum og en rummelig charmerende terrasse. Stedet er perfekt til en familie middag eller en romantisk aften. Det er meget populær blandt lokal befolkningen og især til private arrangementer for større grupper. Læs mere om Restaurant Montana

Adresse: Calle del Compass Victoria, 5, 29012 Málaga.

Montana4-1

13 – El Gorki: Denne restaurant har eksisteret siden 1992 og over tid er det blevet et varemærke for det Malaganske køkken blandet med traditionelle opskrifter og nytænkning. Crêpes og krydrede brød er en del af deres speciale. Portionerne er ikke så store, men udsøgte!

Adresse: Calle Strachan 6 29015 Malaga

gorki

14 – KGB: Kokken Kisko Garcia kan prale af en Michelin stjerne. KGB tilbyder et moderne og kreativt køkken, der udforsker forskellige varianter af spanske og internationale retter. Navnene på retterne er unikke og har meget lidt at gøre med mad, så tøv ikke med at stille spørgsmål, før du bestiller. KGB er meget populær blandt andet for sine burgere.

Adresse: Calle Fresca, 12, 29015 Málaga

KGB

15 – Bar Jamon: En lille moderne tapas bar som åbnede dørene tilbage i 1970. De tilbyder klassiske tapas, salat, spansk omelet og kroketter. Stedet er perfekt til en hurtig øl eller et glas vin. Pollo al curry kan anbefales!

Adresse: Calle Carretería, 87, 29008 Málaga

barjamon

Vi håber denne liste giver dig inspiration. Efterlad en kommentar, hvis vi mangler noget!

PS - du må gerne efterlade en kommentar nedenunder