Begivenheder i Malaga Malaga Rejse Tips

Fuengirolas VII Erotiske Tapas Festival

Lige over hundrede barer og restauranter deltager i Fuengirolas VII Erotiske Tapas Festival. Initiativet til denne tapas festival blev taget af den lokale kommune i 2009 for at sætte skub i den lokale handel. Temaet er, at hver bar eller restaurant forbereder en kreativ, sensuel og sjov tapas med lokale produkter til en fast pris på 2,00 €. Du kan bestille tapas hele dagen.

tapa_erotica_3

Du kan smage tapas i enhver smag lige fra sød til krydret. For at gøre det hele endnu sjovere er der lavet 50.000 informative tapas “pas”. Disse giver dig oplysninger om hver tapas, der vil blive udbudt de forskellige steder. Det betyder, at du får at stemple i dit ”pas” for hver tapas du smager. Husk at starte med sulten intakt, da der er mere end 100 forskellige tapas!

Hvis du formår at udfylde alle de ledige mærker i dit ”pas”, så skal du indleverer det i et af  turistbureauerne, hvor du får en gevinst. Derudover er du med i lodtrækningen om endnu flere gaver, når det hele er afsluttet. Du kan få udleveret dit ”pas” i receptionen på hoteller og turistbureauer.

tapa_erotica_2

Fuengirola er en meget populær by Malaga for turister. Det er kendt for at have en masse strand hoteller. Det er meget let at komme fra Malaga til Fuengirola, da toget køre hver 20. minut fra Maria Zambrano togstationen i centrum.

PS - du må gerne efterlade en kommentar nedenunder