Begivenheder i Malaga

Halloween i Málaga centrum

Halloween, som efterhånden blevet populært i mange lande, har Keltiske rødder og er især populært i angelsaksiske lande som USA, Canada, England og Irland.Terror og de døde er selvfølgelig aftenens stjerner!

English_cemetery_1

Halloween på Den Engelske Kirkegård

På denne aften tilbyder Den engelske Kirkegård guidede ture med et teatralsk twist, hvor de døde kommer til ”live”. Disse ture foregår på følgende tidspunkter: 20:00, 21:00, 22:00, 23:00 og 00:00.

Du kan bestille din billet her.

Halloween i Botanisk Have

Botanisk Have tilbyder en fantastisk og sjov aften for både børn og voksne. Der er fire guidede ture, hvor du kan nyde teaterforestillinger og skrækindjagende karakterer, som dukker frem fra havens mange gemmesteder under hele den guidede tur. Der vil også være præmie til det bedste kostume. Både børn og voksne kan deltage. De fire guidede ture foregår kl. 20:00 og 20:30 (anbefales til familier med børn) og igen kl. 21:00 og 21:30 (bedst for voksne). Havens bar vil være åben!

For at reservere billet skal du ringe +34 951 92 61 80.

Halloween på Muelle Uno

Fra kl. 17:30 er havnen Muelle Uno i Malaga vært for en række aktiviteter til at underholde hele familien. Blandt dem er konkurrencer fuld af magi og gåder, et sted hvor du kan få taget billeder og en frisørsalon, hvor du kan få lavet skræmmende hår kreationer.

Muelle.Un_night3

PS - du må gerne efterlade en kommentar nedenunder