Malaga Rejse Tips

Hammam Al Ándalus – Arabisk bad i Malaga

Hammam Al Andalus i Malaga er et sted du skal besøge. Vi har netop besøgt de arabiske bade og hvilken oplevelse. Medbringe en badebukser/dragt og oplevelsen er garanteret i de arabiske bade “Hammam Al Andalus”, beliggende i det historiske centrum af Malaga.

Du må ikke lade dig narre af den lille bedrageriske indgang, fordi når du først kommer indendørs, så har du 1300 m2 nybygget faciliteter med fem termiske bade, som er designet til at få dig til af slappe helt af i løbet af din ferie.

Ara2

Bygningen er opført i maurisk stil med smukke søjler, udskårne dekorerede buer og flisebelagte vægge. Dette bringer dig tilbage i tiden og den arabiske oplevelse er total. Projektet, som kostede fem millioner Euros, åbnede dørene i Malaga i 2013 og Hammam Al Andalus, som stedet hedder, tilbyder fem termiske bade i forskellige sale og dertil kan du supplerer oplevelsen med en traditionel og afslappende massage.

Så efter at vi have hørt nogle gode anbefalinger, så besluttede vi at give det en chance. Det var på alle måder en fantastisk oplevelse og det hele værd.

Ara3

Du skal medbringe badedragt (hvis du glemmer den kan du købe en for 12 euros), mens du vil få udleveret håndklæder, gel, shampoo, hårtørrer, fugtighedscreme og garderobeskabe. Du skal heller ikke bekymre dig klip klapper, da du skal være barfodet inde i bygningen.

Ved ankomsten bliver du ført ind i omklædningsrummet, som introducere dig til den gamle arabiske/iberiske stil og efter et brusebad er du klar til oplevelsen.

Ara4

Så snart du kommer ind kan du se to kolde bade (18 °C) på hver side. Dernæst er der et stort rum dekoreret med arabiske buer og søjler og en imponerende kuppel. Her finder du et rundt termisk bad, et lidt mere isoleret bad, samt brusere. Begge disse termiske bade er 36 °C. Og sidste men ikke mindst finder du det varmeste og flotte cirkulære bad (40 °C) på første sal, samt et dampbad (sauna).

Normalt tager en helt almindelig session 1 time og 30 minutter, hvor du kan bevæge dig frit rundt i fem termiske bade. Hvis du har reserveret en massage oveni, så bliver det inkluderet i denne tid og personalet vil opråbe dit navn, når det er din tur til den himmelske massage. Når din massage er overstået, kan du igen gå tilbage og nyde de termiske bade indtil en klokke ringer og venligt gør dig opmærksom på, at din session desværre er slut. Husk, at du skal prøve alle de termiske bade! Måske du finder dem for varme, men prøv alligevel.

Ara5

Hammam Al Andalus i Malaga er en oplevelse. Den bløde duft af forskellige urter, tonerne af Arabisk musik, arkitekturen og især udsmykningen. Inden din massage starter er du velkommen til at prøve den traditionelle te i venteværelset og her vælger du også hvilken duft olien (roser, lavendel, jasmin, rød amber) til din massage skal have. Jeg kan varmt anbefale at prøve “Al Andalus Ritual og Bath”, som omfatter den traditionelle “Kessa” behandling, hvor du vil blive vasket med rød grape sæbe og skrubbes med en “Kessa” handske, helt efter klassisk andalusisk teknik. Ellers kan du vælge den afslappende massage eller bare nøjes med at bade. Hammam Al Andalus er et perfekt sted at slappe af med din partner.

Det er vigtigt at nævne, at temperaturen af ​​vandet styres geotermisk. Jordens energi bruges til at producere varme eller kulde, alt efter nødvendighed for de fem bade. Det skal også nævnes, at stedet er upåklageligt rent og Bromine anvendes til at rense vand i stedet for klor. (Bromine er langt mere skånsom mod huden).

Sådan reservere du:
Det er vigtigt at booke mindst to dage før, hvis du vil være sikker. Du kan booke online på hjemmesiden http://malaga.hammamalandalus.com, via e-mail malagareservas@hammamalandalus.com eller på telefon +34 952 215 018. Personalet taler engelsk og spansk.

Vi kan tilbyde vores kunder 15% rabat. Du skal bare kontakte os på info@solaga.com og vi vil give dig mere information.

Hvor finder man Hammam Al Andalus?
I det historiske centrum af Malaga:
Plaza de los Mártires , 5
29008, Malaga.

Hammam Al Andalus kan også findes i Madrid, Granada og Cordoba.

PS - du må gerne efterlade en kommentar nedenunder