Malaga Rejse Tips

Køb indgangsbilletter til Alhambra

Alhambra i Granada er Spaniens mest besøgt turistattraktion med op mod 2 millioner besøgende. At købe billet i Alhambra kan være vanskeligt og efter flere opfordringer kommer her en guide i at købe billet til Alhambra i Granada. 

Hvis du skal en tur til Spanien og har planer om at besøge Alhambra, så skal du købe en billet på nettet inden ankomst. Lad vær med at tro, at du kan komme ind uden, da det meget sjældent er tilfældet. Som tidligere nævnt, så er billetsystemet kompliceret og hvis du ikke er en erfaren køber på Internettet, så bliver det til tider vanskeligt. Følg med her og vi hjælper dig. Bemærk at vi her gennemgår købet af billetten “Alhambra General”, som giver dig adgang til hele slottet.

Ticketmaster

1. Gå til hjemmeside Ticketmaster.

2. Her skal du klikke på “Buy tickets” under Alhambra General.

3. Her skal du markerer datoen du ønsker at besøge Alhambra og derefter klikke på “Buy Tickets”.

4. Herefter kommer du til et tre trins-step:
* Du skal vælge antal personer (maks 10 pr. køb) – klik herefter “Continue”
* Du skal vælge hvornår du vil besøge Paladset Nazaries. Marker tidspunktet og klik “Continue”
* Du skal vælge hvilken billetter du vil købe og herefter klikke på “Continue”. Bemærk vi har oversat til dansk
– Niños de 12-15 años = Børn mellem 12 & 15 år 8.00 €
– Mayores 65 años = Pensionister 9.00 € (køber du disse billetter skal de afhentes ved indgangen i billetkontoret og du skal vise billed-ID med fødselsdato. Et tip er at købe en alm billet. Det spare dig en masse tid og lidt penge).
– Discapacidad = Handicappede 8.00 €
– Niños menos de 12 años = Børn under 12 år gratis adgang (husk billetter skal printes).

5. Nu kommer du til betalingssiden og skal indtaste følgende (bemærk alle felter skal udfyldes):
* Navn
* Mellemnavn (hvis du ikke har et må du opfinde et)
* Efternavn
* Email
* Mobil nummer (ingen landekode)
* Kreditkort nummer
* Udløbsdato & år
* CVC koden på bagsiden af dit kreditkort (3 tal).
* Husk at sætte kryds i “I accept the general conditions”
* Klik “Continue”

6. Nu kommer du til en side hvor du skal bekræfte dit køb.
* Tjek alle oplysninger
* Sæt kryds i “Please send me an e-mail with the details of the purchase” – så modtager du en email.
* Klik “Purchase these tickets”

Vigtigt: Det er masser af eksempler på personer der ikke har kunne benytte deres Visa Card til at købe billetterne. Så skulle du komme ud for det, så benyt dit Master Card. Hvis du ikke har sådan et, så er det desværre svært.

Caixa

Tillykke, du har nu købt en billet til Alhambra. Men bemærk at dette kun var første trin og næste er, at du skal afhente din billet. Det kan gøres på tre måder:

* Afhentning i SeviCaixas betalingsautomater (Anbefalet metode)
* Billetterne kan købes og afhentes i automaterne ved Alhambra.
* Billetterne kan købes og afhentes ved billetkontoret i Alhambra.

At afhente sine billetter er den sværeste del og her mange får problemer. Vi kan kun opfordre til at benytte ServiCaixas automater og gør det i god tid. Lad vær med at vent til I kommer til Alhambra, fordi der til tider er lang kø og eftersom din billet er tidsbestemt, så kan du måske gå glip af de vigtigste detaljer. Lad mig bare sige, at systemet er på ingen måder gennemtænkt og der er sagt og skrevet meget om det, så jeg siger ikke mere.

Afhentning af din billet i ServiCaixas Automater:
Caixa er en bank i Spanien og billetterne skal afhentes i deres betalingsautomater. Du kan se her hvor du kan finde ServiCaixa i Spanien.

1. Indsæt dit kreditkort (Det skal være det kort du har købt billetter med).
2. Klik på “Collect entrance tickets” den gule knap på skærmen i venstre hjørne.
3. Indtast din pinkode
4. Klik “Ticket summary” og du får et overblik over dine billetter.
5. Marker den billet du vil printe og klik “Print tickets with receipt”
6. Når billetterne er udprintet klik exit og du får dit kort igen.

Afhentning og køb af billetter i billetautomaterne ved Alhambra:

Dette er ikke en måde vi anbefaler, da der til tider kan være lang kø. Derfor opfordre vi til at benytte ServiCaixa. Men skulle du gøre det alligevel, så er det helt som afhentning af billetter i Servicaixas automater. Husk at din billet er tidsbestemt og hvis du ikke overholder tiden, så kan du ikke benytte din billet. Der kan kun betales med kreditkort og tillægges et gebyr.

Afhentning og køb af billetter i billetkontoret ved Alhambra

Vælger du denne løsning, så bemærk, at du kun kan købe billetter til den pågældende dag, så husk at der ingen garanti er for at du får billetter. I højsæson er det umuligt. Husk at komme i god tid, da køen kan være lang og bemærk, at du kun kan betale kontant og der tillægges et gebyr.

11 comments

 1. Tak for en fin vejledning i at bestille billetter til Alhambra. Jeg har netop bestilt/betalt 10 billetter til den 21 september. Jeg har modtaget en bekræftelse på mail med referencenr. Så lang så godt. her er mit spørgsmål: Jeg læser på vejledningen at man kan printe billetterne ud ved en ServiCaixa automat. Ved punkt 3 står “indtast pinkode” ?? hvilken pinkode ? menes der referencenr ?

 2. Hej Tove. Det er en ældre blog post og man skal ikke længere afhente billetterne i Caixa. Nu er der opstillet automater ved Alhambra, hvor I selv kan afhente/printe dem.

  VH
  Steffen Hansen

 3. Hej Steffen tak for din info – har også lige købt – ved du om vi i de automater som står ved Alhambra, skal bruge det betalingskort samt kode på betalingskortet, som billetterne er købt på nettet med? Blev desværre nødt til at bruge mit Master Card som jeg ellers aldrig bruger 🙂

 4. Hej Ida,

  Så vidt jeg er informeret, så skal du bruge det samme kredit kort til at afhente billetter, som du brugte ved køb.

  Vh
  Steffen Hansen

 5. Hej Steffen 😊 Har prøvet flere gange at bestille billetter til d.1/9 – men første gang ( hvor jeg brugte mit visa/dankort ) kom der en fejlbesked frem efter indtastning af kort oplysninger og næste gang, hvor jeg brugte mit Mastercard gold, bliver den ved med at stå og “arbejde” og vise besked om at mit kreditkort tjekkes. Ved du hvor længe man kan forvente der går hvis bestillingen har tænkt sig at gå igennem, der er vel også en begrænsning på hvor længe man kan være aktiv i systemet ??
  Vh Lisbeth..

 6. Steffen, tak for denne værdifulde info om de automater. Vi er lidt nervøse over om vi kan finde ud af det, – jeg var ellers lige så lettet over at man kunne printe ud i forvejen lokalt. er det nemt at finde de automater i Alhambra ? og er der også kø der ? Vi skal være ved indgangen til Nasrid paladserne kl 10.30. Mon ikke det er klogt at vi beregner at parkere kl 09 ? Jeg har hørt at det tager tid tid at gå fra parkeringspladsen til indgangen. Findes der en beskrivelse om parkering hvor ? evt en oversigt på nettet, så man kan finde rundt ? håber du har nogle svar tl en nervøs turist.

 7. Hej Tove,

  Nu har jeg været ved Alhambra tre gange og har endnu aldrig stået i kø. Men det afhænger vist lidt af hvad tid på året i besøger Alhambra. Automaterne finder du på parkeringspladsen, som er beliggende lige ved indgangen til Alhambra. Det er på ingen måde svært at finde og der er masser af skilte der fører dig den rigtige vej. Det tager ikke lang tid at gå fra parkeringspladsen. Den er selvfølgelig stor, men så stor er den heller ikke :-). Du skal på ingen måde være nervøs over det. Det virker godt. God ferie

 8. Hvad med billetkøb via getyourguide – hvor man også får guidet rundvisning – fungerer det ikke ?
  Det er godt nok dyrere, men man får jo også rundvisningen
  Mvh
  John

 9. Hej Steffen,
  Vi har nu købt billetter til Alhambra og har lige et spørgsmål, som jeg ikke kan finde et entydigt svar på. Vi har tid til Nasrid paladset kl. 13.00. Betyder det at vores “tur” starter kl. 13.00 og så ser vi resten af Alhambra bagefter. Eller kan vi starte før og så se Nasrid kl. 13.
  Vh
  Jesper

PS - du må gerne efterlade en kommentar nedenunder