Gastronomi i Malaga

Tapasbaren La Campana i Malaga

Skal du på storbyferie i Malaga by og vil du gerne spise som de lokale? Gå ikke glip af La Campana Malaga – en lokal tapas bar, som er specialiseret i friturestegt fisk a la Malaga. La Campana er beliggende i hjertet af Malagas gamle by og er en blandt flere, hvor de lokale foretrækker at nyde tapas, snuppe en øl og selvfølgelig også se fodbold.

Det betyder på ingen måde, at du træder ind på en sportsbar, men om man kan lide det eller ej, så er TV en del af den spanske livsstil.

Specialiteten hos La Campana er ”Mariscos” (alt godt fra havet) og som det er meget brugt i Andalusien, så er de fleste af de retter friturestegte. Vi anbefaler kraftigt, at prøve “Las Gambas” (rejer), dette er en af de mest populære retter blandt de besøgende i baren og vi er sikker du vil have den samme mening.

Andre anbefalinger er Calamars (blæksprutteringe), Calamaritos (små blæksprutter), tortillitas de camarones (rejer omelet) og Berenjenas con miel (auberginer med honning). Uanset hvad du beslutter dig for at bestille, så kan vi anbefale et koldt glas øl eller hvid vin til de lækre retter.

Priserne hos La Campana er yderst rimelige og alle har råd til at spise her. Menukortet er langt og det kan anbefales at bestille mange små retter, da man derved kan prøve lidt af det hele. Priserne på en tallerken er 6,00 €.

Der er ikke den store tradition for dessert hos La Campana, men vi kan foreslå, at prøve et glas vino dulce (sød vin). Du får den autentiske sød vin fra Malaga serveret direkte fra de små vintønder i baren.

La Campana kan til tider være overfyldt og det meste af tiden er det umuligt at sidde ned. Så vær forberet på at stå op eller nyde dit måltid i baren og husk at tale højt for at få tjenerens opmærksomhed.

Og husk også, at Tapas ikke bare er mad, det er en livsstil. Hvis du har lyst til en ægte lokal oplevelse, så tag et smut forbi La Campana på Calle Granda 3 i hjertet af Malaga.

PS - du må gerne efterlade en kommentar nedenunder