Gastronomi i Malaga

La Taberna de Tito Juan i Torremolinos

Denne hyggelige restaurant er beliggende i Torremolinos og kan varmt anbefales. Her er der garanti for rigtig god vin og mad, charmerende atmosfære og et meget venligt personale. Normalt skriver vi kun om storbyferie, men i dag gør vi en undtagelse og bevæger os cirka 15 km væk fra Malagas centrum til den lille bydel Carihuela i Torremolinos og introducerer dig for La Taberna de Tito Juan.Hvis vi først går tilbage til 70erne, så var Torremolinos et meget populært rejsemål blandt turister, men siden da er der sket meget og byen er i dag meget langt fra sin storhedstid og man kan tydelig se at den økonomiske krise har taget hårdt fat i byen.

Et af de steder som stadig holder fanen højt er den lille charmerende restaurant La Taberna de Tito Juan i Carihuela. Vi besøgte første gang stedet i 2007 og er reelmæssigt kommet forbi og det er der tre gode grunde til: velsmagende mad, gode priser og frem for alt et meget service minded personale.

TJ2

Tito Juan, som betyder Onkel Juan på dansk, er ejer af restauranten og selvom han fysisk kan minde lidt om Don Corleone fra Godfather filmene, så er manden yderst rar og man kan mærke, at han oprigtig gerne vil have, at hans kunder nyder det hele. Hans søde kone er drivkraften i køkkenet og sammen får de lavet den helt rigtige blanding af kvalitetsmad og god stemning.

Selve restauranten er ikke særlig stor og det eneste sted man kan sidde ned er i baren. Her er der så til gengæld yderst hyggeligt med udsigt til de mange spændende tapas retter der står på disken. Maden er klassisk spansk og man får straks lyst til at smage samtlige retter. Hvis du bestiller en gang at drikke, så følger der en tapas med – pris 2 €. Du kan også bestille portioner, ja faktisk gør den lidt uformelle stemning at man kan gøre lidt som man ønsker.

TJ1

La Taberna de Tito Juan Torremolinos tilbyder en lille patio ved indgangen og der er også borde sat op ude i solen, hvis man ønsker det.

Du kan besøge La Taberna de Tito Juan på Calle Francia s/n, 29620 Torremolinos. Toget fra Malaga går direkte til Torremolinos og tager cirka 20 minutter.

Følg Tito Juan’s Facebook side

PS - du må gerne efterlade en kommentar nedenunder