Malaga Rejse Tips

Leje af cykler i Malaga

Málaga – den nye middelhavs metropol – har en masse at tilbyde og en populær måde at komme til at kende byen med de smukke seværdigheder er en guidet cykeltur. Firmaet bike2malaga tilbyder forskellige guidede cykelture.

The City Bike Tour Malaga er en stille og rolig tur gennem centrum af Málaga og man kommer forbi Katedralen, Plaza de la Merced (Pablo Ruiz Picassos fødehjem), Teatro Romano, Atarazanas Market, den berømte Plaza de la Constitucion og tyrefægterarenaen. Efter at have set centrum af Malaga, hvor der er repræsenteret cirka 3000 års historie, så tager City Bike Tour dig med ned til det nye havneområde Muelle Uno, som åbnede for offentligheden i 2011.

At besøge Málaga betyder at du skal prøve autentisk spansk mad og det kan du gøre med Wine and Tapas Tour. Her får du en chance for at komme til at besøge de mest berømte tapas-barer og Bodegas i Malaga og endda smage de berømte Espetos de Sardinas (grillede sardiner), som er typiske for Solkysten. På denne tur vil du komme til at kende det historiske centrum med dens skønne steder som det lokale marked Atarazanas, hvor du kan opleve alle sanser: føle, se, lugte, høre, røre og helt sikkert også købe grøntsager, nødder eller oliven – alt sammen fra det sydlige Spanien

Malaga-bike-hire

Panorma Bike Tour tager dig ud af byens centrum og viser dig fodboldstadion La Rosaleda, Slottet Gibralfaro, Den Botanisk Have La Concepcion, San Miguel Kirkegård og meget mere. Denne tur er en smule mere udfordrende, men det er absolut umagen værd.

Priserne for turene er meget overkommelige og der gives rabat for børn og studerende. Bike2malaga er også villig til at arrangere en rute helt efter dine ønsker. Kontakt dem for nærmere oplysninger.

Hvis du nu bare vil opleve Málaga på egen hånd, så er det muligt at leje komfortable citybikes, moderne trekking cykler eller Mountain bikes hos bike2Malaga. Du finder butikken kun få meter væk fra turistbureauet.

Du kan finde mere information om ture og leje af cykler i Malaga her: http://www.bike2malaga.com/

PS - du må gerne efterlade en kommentar nedenunder