Malaga Rejse Tips

Malaga CF på La Rosaleda

Kampen Malaga vs Eibar ?

Den 20 september 2016 var Solaga på Rosaleda for at overvære kampen mellem Malaga CF og Eibar i den spanske La Liga. Stemningen var i top og hjemmeholdet leverede i glimt tiki-taka fodbold. Sandro skabte tro på tingene blandt de 19.318 fans i første halvlegs tillægstid og sikrede 1-1 til pause.

Atmosfæren bølgede frem og tilbage mellem frustration og begejstring. Det ene øjeblik var dommeren en skurk, det næste øjeblik var det en Eibar spiller, der skabte en pibekoncert, og pludselig brød klapsalver løs til ære for hjemmeholdets fight. I Malaga holder vi med de blå og hvidstribede og som fan i Spanien gælder to ting: den ene er, at man har høje forventninger og det andet er, at man er meget passioneret. I Spanien er fodbold som Bill Shankly sagde:

Nogle tror, at fodbold drejer sig om liv og død. Jeg er meget skuffet over deres holdning. Jeg kan forsikre dem om, at fodbold er langt vigtigere.”

Derfor var det også en forløsende jubel, der brød ud på La Rosaleda efter 76 minutter, hvor unge En-Nesyri scorede 2-1 målet til Malaga CF. At opleve Malaga på La Rosaleda kan absolut anbefales. Et levende og passioneret hjemmepublikum, fin fodbold, en god billetpris og 3 point resulterer i, at det var en fantastisk oplevelse.

Malaga CF official store

Hvordan køber du billet?

Hvis du har lyst til at opleve Malaga på hjemmebane præsenterer vi 3 måder, hvorpå du kan købe billetter. På Malagas hjemmeside kan man købe billetter fra 15€. Den anden mulighed er at besøge Malagas CF Butik i centrum af Malaga. Butikken ligger på Plaza Judera 1, 29015 Malaga, men vær opmærksom på åbningstiderne er: 10:30 – 14:30 og 16:30 – 21:00.

Den tredje mulighed er at købe billetter på stadion. Vi har selv besøgt butikken i Malaga og personalet er dygtige til at hjælpe og hvis du ikke taler spansk, kan de tale en smule engelsk.

Malaga scorer

Turen til Stadion?

La Rosaleda ligger 1,8 kilometer fra Malaga centrum (Plaza de la Constitucion). Det betyder, at du kan hoppe på en bus, tage en taxi eller gå de små 2 kilometer. Vælger du bussen, skal du bus nummer 2 eller 17. På vej til stadion var vi med bus nr. 2 fra stop 201, Alameda Principal Norte, og vi stod af ved stoppested 206, Jorge Silvela – Cruz Roja. Billetten koster 1,30€ og busturen tager ca. 15 minutter, og du vil være på stadion et par minutter efter. Bussen kører med ca. 10 minutters interval, så det er nemt at nå kampstart. Efter kampen fulgte vi en lille strøm af mennesker mod centrum og turen tog 20-25 minutter inden vi igen var fremme ved Plaza de la Constitucion.

Find dit sæde

At finde sin siddeplads er faktisk den del, der skaber mest forvirring. På din billet står der puerta, det betyder indgang og er forholdsvis ligetil. I jagten på dit sæde, er der ikke oplyst en opgang, du skal gøre brug af, når du først er inde på stadion. Derfor er det en lille udfordring at finde din række (fila) og dit sæde (butaca). De lokale fans og Malagas egne medarbejdere er hjælpsomme, så det skal nok lykkes, men det kan altså drille, hvis det er første gang, du skal på La Rosaleda.

God fornøjelse!

Hilsen

Rasmus Kallerup / Solaga Team

PS - du m? gerne efterlade en kommentar nedenunder