Begivenheder i Malaga

Maraton i Malaga 2013

Hver år i december afholdes der Maraton i Malaga by og i 2013 er det den 4. udgave af løbet, som foregår langs byens strande og gennem den smukke by. Malaga er en by i fremdrift og har igennem de senere år forbedret sig på mange punkter og står i dag som en moderne by med masser af besøgende gæster.Byen har blandt andet åbnet haveområde og ny lufthavn i 2011 og man barsler også med Metro i byen og i 2010 fik Malaga deres eget maratonløb, som officielt hedder Maratón Cabberty Ciudad de Malaga. Her kan du se ruten nærmere på ruten rundt i byen.

Dette års udgave foregår den 8. december 2013 med start kl. 08.30 fra byens smukke haveområdet Muelle Uno. Løbet tager dig blandt andet med ud til det smukke Pedregalejo, ind gennem centrum forbi alle seværdighederne, Fodboldstation Rosaleda og til sidste forbi byens aletikstation hvorefter der løbes de sidste 7 kilometer til målstregen i havneområdet Muelle Uno.

Malaga_Maraton1

December måned byder som regel på masser af solskin på Costa del Sol og som regel er vejret ideelt til et maratonløb. Du kan tilmelde dig løbet her. Det koster 50 € hvis du tilmelder dig inden d. 8. november og herefter er prisen 65 €. Besøg også Maratón Cabberty Ciudad de Málaga´s hjemmeside.

Undertegnede løber selv med den 8. december og skal for første gang prøve kræfter med de 42.195 meter. Du kan følge mig på diverse sociale medier her:

Endomondo
Polar
Google+
Facebook
Twitter

Ses vi i Malagas gader d. 8. december?

PS - du må gerne efterlade en kommentar nedenunder