Seværdigheder i Malaga

Nyt havneområde i Malaga

Malaga er på vej til at skabe et helt nyt attraktivt havneområde, som er til glæde for både byens borgere og de mange krydstogt gæster som kommer til byen. Malagas borgmester mener, at man snart konkurrere med Barcelonas på mange punkter.Man skal ikke sammeligne Malaga med Barcelona, men der er unægtelig lighed på nogle punkter. Begge steder kan man tilbringe en storbyferie ved stranden og så har de på hver sin måde sin egen spanske charme.

Muelle-Uno-Pier

I mange år har Malagas havn været lukket område og man har haft svært ved at forstå, hvorfor der ikke blev gjort noget. Det er der blevet gjort nu og man har gjort et fornemt stykke arbejde. I øjeblikket ligger der et krydstogt skib til hver anden dag og de medbringer et sted mellem 500 og 4000 personer. Det giver Malaga masser af turister og god omsætning.

Havnen i Malaga er beliggende kun få minutters gang fra centrum af byen og derved er det faktisk integreret i bylivet. Der er blevet designet en flot havnepromenade med restauranter, legepladser, have og det er planen, at der skal plantes i alt 1000 palmer. Første del af projektet er færdig og man er i øjeblikket igang med den næste del, som bliver butikker.

Muelle-Uno-Pier

Ideen med havnen er at man vil bruge centrum og havnen sammen og det ser ud til at det er lykkedes på bedste vis. Projektet er stadig ikke færdiggjort, men det er stadig værd at gå en tur ned og se den smukke nye havn.

Se vores ferielejligheder i Malaga

PS - du må gerne efterlade en kommentar nedenunder