Malaga Rejse Tips

Paco – din taxi chauffør i Malaga

En professionel, venlig og pålidelig taxi service der hjælper dig fra lufthavnen og til din destination i Malaga. Efter seks års samarbejde med Solaga og mange, mange tilfredse kunder, har vi besluttet at præsentere vores pålidelig taxachauffør til dem af jer, der ikke kender ham endnu.

Hvis du tidligere har benyttet dig af Pacos service til/fra lufthavnen, så husker du ham helt sikkert.

Jose Francisco Robles (bedre kendt som Paco Robles) har været i branchen siden 1986, hvor han sluttede den militære tjeneste. Hans far kørte også taxi i Malaga, så han besluttede sig for at følge i farens fodspor. De juridiske og faglige krav er naturligvis i orden og Paco har viet hele sit liv til at forbedre som taxachauffør for at give en ekstraordinær service.

Paco2

Paco elsker at arbejde med turister og han har lært sig fire forskellige sprog i årenes løb for at være i stand til at kommunikere med sine kunder. Han taler således engelsk, tysk, fransk, italiensk og selvfølgelig modersproget spansk. Desuden Paco kender hver eneste lille detalje om byen og vælger du at benytte hans service, så fortæller han dig om byens historie, vigtige bygninger, navne på veje, populære parker, vejret, lokale tips til gode steder at gå under dit ophold, samt informationer om busser og tog. Inden han kører dig til din ferieblig i Malaga, så giver han en tur rundt i byen og deler ud af personlige tips og kommentarer og det hele er inkluderet i prisen. Det er værd at nævne, at hans bil er en Peugeot 508 SW, som altid er skinnende ren og har stort soltag.

Paco4

Hvis du vil have Paco til at hente dig i lufthavnen, tog- eller bus station eller hvis du bare har brug for en taxi under dit ophold i Malaga, så er du mere end velkommen til at kontakte, så vi kan arrangere det hele for dig.

Ved ankomst afventer Paco dig i lufthavnens ankomsthal (tog- eller bus station) med et skilt med dit navn. Vi har givet ham adressen til din feriebolig i Malaga samt kontaktoplysninger, så han ved hvor du skal køres hen. Han er altid behjælpelig med bagagen og han medbringer ofte kort over byen samt lokale aviser (på engelsk) hvis du ønsker det.

Paco5

Priser for hans service:

  • Lufthavn – Malaga by/Malaga by – lufthavn:

35 € ( 07:00 til 22:00 )
40 € ( 22:00 til 07:00 )

  • Tog- eller bus station – Malaga by/Malaga by – Tog- eller bus station:

25 € ( 07:00 til 22:00 )
30 € ( 22:00 til 07:00 )

Maksimum 4 personer pr. taxi. For mere information og priser kontakt os på info@solaga.com

PS - du må gerne efterlade en kommentar nedenunder