Gastronomi i Malaga

Recyclo Bike Cafe

Recyclo er en atypisk café i Malaga. Stilen minder meget om de “alternative kaffebarer” der findes i alle større europæiske byer. Recyclo Bike Malaga har været en succes siden åbningen sidste år på grund af den gode atmosfære, karakteristiske udsmykning og deres fremragende burgere.

Recyclo Bike Cafe

Recyclo cafe består af en café/spisested med et lille cykelværksted lige ved siden af, hvor du kan købe eller leje cykler. Det hele startede med et lille sted, hvor folk kom med deres cykler (det er ikke udsædvanligt, at der ydes rabettaer og tilbud til dem, der ankommer på cykel) og nu er det endt med at blive et mødested for mange unge mennesker. Recyclo er beliggende på Plaza Camas i det historiske centrum. Det er en udendørs terrasse med lange borde og inde i cafeen hænger der gamle cykler fra loftet, moderne kunst på murstensvægge, en bar lavet af genbrugsmaterialer, bøger, en guitar og et par borde og stole til dem der vil sidde ned.

Recyclo Bike Cafe Malaga

Personligt er jeg en fan af deres morgenmad (el pitufo mixto con pan integral), som er et lille fludkornsflute med ost og skinke). Der tilbydes også sunde smoothies lavet af frisk frugt eller grøntsager. Recyclo er primært kendt for sine lækre burgere (herunder også vegetariansk) og det store antal forskellige øl de tilbyder. Prisen for en frokost eller middag med en drikkevarer er omkring 10 € til 12 €, så prisen er måske den bedste del ved Recyclo.

Det er almindeligt at se udstillinger af lokale nutidige kunstnere på væggene; ingen restriktioner og alt der ligner kunst er velkomment. Kæledyr er også velkommen.

Hvis du vil vide mere om Recyclo Bike Cafe i Malaga

PS - du må gerne efterlade en kommentar nedenunder