Gastronomi i Malaga

Restaurant El Tintero i Malaga

Restaurant El Tintero Malaga er uden tvivl et besøg værd, når du er på storbyferie i Malaga. Her får du maden serveret som ingen andre steder. I Malaga kender alle Restaurant El Tintero og langt de fleste turister lægger vejen forbi den kendte restaurant, som er beliggende cirka 5 kilometer fra centrum af Malaga i El Palo på stranden Playa del Dedo.El Tintero er specialiseret i friturestegt fisk og tilbyder et stort udvalg af diverse retter. Restauranten er stor og der er masser af sidepladser både både ude og inde. Men det er nu hverken maden eller placeringen med udsigt til vandet der skaber kunder i butikken, men derimod tjenerne der serverer maden på en usædvanlig måde.

Istedet for et menukort, så går tjenerne rundt i restauranten og tilbyder retterne til gæsterne. Det gør de ved at råbe navnet på den ene ret som de serverer. De tilbyder omkring 50 forskellige retter og larmen kan til tider være overdøvende, når de mange tjenere skal sælge deres fiskeretter.

Calamar

Når tjeneren kommer forbi dit bord med en ret som du ønsker, så er det op med hånden. Der serveres Paella, friturestegt fisk, grilled fisk, skaldyr og diverse salater. Der er faste priser på maden og du betaler pr. tallerken. Normalt koster en alm. portion 7,50 €, men bestiller du hummer, blæksprutte eller Calemar, så koster det 21 € pr. tallerken.

Når du skal betale for maden, så skal du have fat i tjerneren der råber ”Yo cobro”, som betyder at man skal betale hos ham. Han tæller dine tallerkener og glas og skriver regningen på bordet.

Boquerones

Lad mig nævne, at hvis du sørger et sted med lidt ro og fred, så er det ikke El Tintero. Til tider er larmen mere end høj, når de mange tjenere råber i munden på hinanden. Men er du frisk på en oplevelse og typisk friturestegt mad fra Malaga, så prøv et besøg på Restaurant El Tintero Malaga.

Restauranten er beliggende på Playa del Dedo s/n, 29018 Malaga. Du kan tage bus 11 mod El Palo og stå af ved stoppested 1134 (spørg evt chaufføren) og herfra kan du gå til restauranten.

PS - du må gerne efterlade en kommentar nedenunder