Gastronomi i Malaga

Restaurant Montana i Malaga

Restaurant Montana er en af ​​de ældste i kvarteret La Victoria, som er beliggende kun fem minutters gang fra den berømte Plaza de la Merced og den historiske bymidte.

Restaurant Montana er kendt for sin haute cuisine og stor kulinarisk kvalitet. Menuen er typisk spansk mad, især fra Malaga, blandet med det moderne internationale køkken. Der er stor opmærksomhed på detaljerne i præsentationen af ​​retterne og det professionele personale giver den sidste prik over i´et. Restauranten består af forskellige rum, både indendørs og udendørs. Det indendørs område er perfekt til de kølige dage eller en romantisk aften og den spektakulære terrasse er perfekt til enhver sommer aften eller eftermiddag. Der er også en “lounge” hvor du kan nyde drinks og cocktails serveret direkte i baren.

Montana Malaga
Restaurant Montana Malaga tilbyder en række menuer med forret, hovedret, dessert og drikkevarer (herunder vin og øl). For at bestille disse menuer skal der være mindst 3 personer. Menu priserne spænder fra 29 euro til 52 euro og der er masser af traditionelle spanske retter at vælge imellem! Disse menuer kan anbefales.

Her kan du se de forskellige menuer. Min personlige anbefaling er bagt gedeost med tomat marmelade, kroketter og oksemørbrad. Virkelig lækkert. Restauranten er også berømt for at holde arrangementer og fester. Så hvis du har noget at fejre når du er på ferie i Malaga, så er der ingen undskyldning!

Restaurant Montana Malaga

Normalt er det muligt at få et bord på Restaurant Montana, men vi anbefaler altid at bestille bord på forhånd at undgå forsinkelser eller skuffelser.

Kontakt: http://www.restaurantemontana.com/ (+34) 952 651 244

PS - du må gerne efterlade en kommentar nedenunder