Gastronomi i Malaga

Spis Paella hos Merendero Ayo i Malaga

Restaurant Merendero Ayo i Nerja tilbyder gulve af det rene sand og en udsigt fuld af palmetræer. Restauranten er beliggende på Playa Burriana i Nerja, cirka 58 km fra Malaga centrum (45 minutter). Playa Burriana, er iøvrigt en fantastisk hvid sandstrand, som i sig selv er et besøg værd.Merendero Ayo er berømt for sin “alt du kan spise” Paella, som er tilberedt i store pander over åben ild. Og skal vi være helt ærlige, så er det en skrabet udgave af Paella, når man kigger på ingredienserne, men stadig velsmagende. Blander du Paella med atmosfæren, så bliver udbyttet en fantastisk ret. Og skulle du ikke være til Paella så tilbyder Merendero Ayo et stort udvalg af fisk, kød, en ganske god spansk omelet, salater og de ​​typiske spanske tapas. Prisen vil være omkring 15 euro pr. person med drikkelse.

MerenderoAyo1_opt

Hvis du kommer i højsæson og lige midt i spisetid, så skal du vente cirka 10 minutter på at få et bord. Og du skal også forvente, at der er en del støj og det hele virker måske en smule uorganiseret med tjenere der råber og løber rundt med diverse retter. Men tro mig, det er det hele værd.

Merendero Ayo er åben hele året rundt fra 9:00 til 00:00.

Merendero Ayo er ejet af Hr. Ayo, som er en venlig mand med hvidt hår og hestehale. Han går normalt rundt og holder øje med det hele samtidig med at han snakker med de lokale. Merendero Ayo er velkendt i Spanien og var medvirkende i en berømt spansk tv-serie i 1980’erne.

MerenderoAyo3_opt

Hvordan kommer man til Restaurant Merendero Ayo Nerja?

Merendero Ayo ligger på Playa Burriana, 29780 Nerja, helt ned til vandet. Der er en del restauranter på stranden og Merendero Ayo er en af ​​de sidste på ​​vejen.

Hvis du kører i bil, så vil det tage dig omkring 45 minutter og du skal tage motorvejen A-7 mod Nerja og køre fra ved afkørslen 292. Så snart du er i Nerja, skal du blot følge skiltene til Playa Burriana.

Der afgår busser fra Malaga bus station til Nerja (fra platform 38). Det tager cirka 85 minutter og koster omkring 4,50 € pr. vej.

Find ud af mere om Hr. Ayo og hans restaurant på hjemmesiden: http://www.ayonerja.com/

 

PS - du må gerne efterlade en kommentar nedenunder