Malaga Rejse Tips

Stand Up Paddle i Nerja

Burriana Beach i Nerja giver dig mulighed for at prøve Stand Up Paddle i fantastiske omgivelser med udsigt til klipper og smukke vandfald!Den smukke strand Burriana Beach i Nerja er det perfekte sted at prøve den hotte vandsport kaldet Stand Up Paddle eller Stand Up Paddle Surf (SUP).

Dybest set består det af at stå op på et særligt stort surfboard (ligner lidt et windsurf board) og padle med en lang åre. SUP startede på Hawaii omkring 2005, fordi surferne skulle et godt stykke ud på havet for at finde de store bølger og siden da har det haft en stødt stigende popularitet.

I Nerja, som er beliggende cirka 60 km fra Malaga by (45 minutters kørsel i bil), finder du AWA WaterSports som tilbyder SUP. AWA WaterSports er i øjeblikket den eneste virksomhed, der tilbyder denne service i Nerja og teamet er meget professionelle og godt uddannet til at tage sig godt af dig. De har praktiseret alle former for vandsport i mere end 20 år og har tilbudt SUP de seneste fire år.

Paddle2

Så selvfølgelig har vi begivet os ud for at prøve SUP og give dig vores mening. Ja, det er et hårdt job …

Først og fremmest kan vi anbefale at reserverer på forhånd, da det er virkelig populært i løbet af sommeren. Da vi ankom til AWAs lokaler på Burriana Beach (beliggende lige for enden af ​​gaden på strandsiden) ventede José Tiernes på os. Jose er manager hos AWA og vores guide. Det er en god ide at ankomme lidt tidligere og få smurt dig rigtigt godt ind i solcreme og gerne med den højeste faktor du kan finde. Når du er klar får du en livvest udleveret og en kort introduktion til SUP. Husk du er velkommen til at spørge hvis du er i tvivl om noget.

Ekspeditionen tager cirka 2,5 time hvor du padler langs kysten og du vil have masser af tid til at lære det, hvis det er din første gang. Før du padler ud på havet giver guiden dig nogle minutter til at blive fortrolig med dit surfboard og finde balancen. Når alle i gruppen er klar starter ekspeditionen!

Mens du padler vil du passere smukke vandfald, klipper og huler. De smukke vandfald er betagende og selvfølgelig skal der tages et par billeder. Så husk det vandtætte kamera. Guiden har sit kamera med, så du kan sagtens få ham til at tage et billede af dig. Langs kysten vil du også passerer smukke strande inde i de små bugter og hvis du trænger til en pause, så kan du altid stoppe op og hvile benene. Men prøv se om du kan holde dig gående hele tiden, da den sidste del af turen også byder på de smukkeste steder på ekspeditionen.

Paddle3

Atmosfæren under hele ekspeditionen var sjovt og Jose, vores tour guide, var venlig og god til at fortale om de forskellige ting vi så. Han forklarede os, at SUP er en sport som alle kan være med til, så længe man kan holde balancen. Desuden er det en stor oplevelse. Efter min mening er det lidt ligesom kajakroning, men med større mulighed for at nyde det dybe turkisblå hav. (AWA WaterSports tilbyder også kajak ekspeditioner)

Prisen for 2,5 times ekspedition med tour guide er kun 20,00 € pr. person. Dette er en yderst overkommelig pris. Hvis du ønsker at leje udstyret og tage afsted uden guide, så koster det 13,00 € pr. time pr. person. AWA WaterSports tilbyder daglige ture hele sommeren (fra juni til september) fra kl. 10.00 til 20.00. Resten af året afhænger af tilmeldingerne.

Sådan booker du.
For at bestille din SUP ekspedition kan du kontakte AWA WaterSports via e-mail eller telefon:
– E-mail: granada@awa-watersports.com
– Telefon: +34 626 296 048
Du kan også besøge deres hjemmeside for mere information på www.awa-watersports.com  eller besøge dem på Facebook. Hvordan finder jeg AWA Watersports?

AWA WaterSports er beliggende på Playa Burriana, 29780 Nerja.
Hvis du ankommer i bil tager det dig omkring 45 minutter fra Malaga by og du skal tage A-7 mod Nerja og dreje af ved afkørsel 292. Så snart du er i Nerja, kan du se vejskilte til Playa Burriana.
Der er også busser til Nerja (fra platform 38). Det tager cirka en time afhængig af hvilken bus du vælger. Prisen er omkring 5.00 € for en enkeltbillet.

PS - du må gerne efterlade en kommentar nedenunder