Gastronomi i Malaga

Taberna Cofrade Las Merchanas i Malaga

Den charmerende tapasbar Taberna Cofrada i hjertet af Malaga er en lille gemt skat som har Påsken som tema. Restauranten er enestående dekoreret med hundrevis af små nipser der relatere til Semana Santa og vi kan varmt anbefale at nyde en tapas til lyden af Påskens toner.

Taberna Cofrade Las Merchanas er beliggende på Calle Mosquera 5, iøvrigt som den eneste beværtning på gaden, og er på mange måder en speciel og enestående tapas bar. Taberna Cofrade, som den kaldes af de lokale, har samlet deres passion for Påskeugen og krydret den med klassisk spansk mad og den er blevet et hit især hos de lokale.

Når vi omtaler den som en skat, så er det fordi den er forholdvis ny og så er den beliggende i en lille gade, hvor den kan være svær at finde og netop dette gør, at den ikke er overrendt af turister og stadig bære præg af at være en god spansk tapasbar med lokal stemning.

Taberna-Cofrade

Maden er det spanske køkken og der tilbydes rigtig god mad til yderst rimelige priser. Det kan især anbefales af prøve de berømte Croquetas, som er lavet efter opskrift af ejerens bedstemor og så skal man helt sikkert også bestille en Montadito de Pringá. Menukortet byder på masser af andre gode tapas retter og to personer kan sagtens spise sig mætte for 15 €.

Men det der gør La Taberna Cofrade Las Merchanas helt unik er deres Påske tema. I det sydlige Spanien er Påsken et enormt tilløbsstykke og hvert år er byen på den anden ende. Tusindvis af mennesker besøger Malaga i Påskeugen og for mange mennesker er Semana Santa, som Påskeugen hedder på Spansk, en livsstil. Taberna Cofrade er nærmest et museum i den sydspanske tradition og mens du spiser din mad kan du nyde den smukke udsmykning og skulle du slet ikke vide hvad Semana Santa, så kører der video i restauranten.

Hvis du er på udkig efter den lokale stemning, så anbefale at besøge den lille spartanske tapasbar i hjertet af Malaga, som byder på god mad, påskestemning og en charmerende lille patio hvor du kan nyde en kold øl og en tapas.

PS - du må gerne efterlade en kommentar nedenunder