Gastronomi i Malaga

Tapeo de Cervantes i Malaga

Tapeo de Cervantes er ifølge verdens største rejsewebsted TripAdvisor den bedste restaurant i Malaga. Men kan byens turister stole på, at Tapeo de Cervantes er den bedste? Vi har besøgt den lille tapasbar. TripAdvisor er en af de hjemmesider man ofte bruger, når man skal finde en god restaurant på sin ferie og gode anmeldelser på TripAdvisor er det samme som en øget fortjeneste hos restauratøren.

I den senere tid har TripAdvisor været genstand for falske anmeldelser og blev i foråret frataget retten til at bruge sloganet “Verdens mest pålidelige anmeldelser”. Det medførte en stor debat om oprigtigheden af de mange meninger på webstedet.

Tapeo de Cervantes har 447 anmeldelser hos TripAdvisor og langt størstedelen er fantastiske. Når man sammenligner med, at den næstbedste restaurant har 41 anmeldelser, så virker det også mistænkeligt. Men efter et besøg hos Tapeo de Cervantes, kan vi nu bekræfte, at TripAdvisores brugere har ret i dette tilfælde.

Tapeo de Cervantes er en beliggende lige i hjertet af Malaga ved siden af Teatro de Cervantes og tilbyder i alt siddepladser til 28 gæster. Restauranten er lille og man sidder tætpakket i det hyggelige lokale. Tapasbaren er drevet af en argentiner, som taler adskillige sprog og i det hele taget er servicen i top.

Der tilbydes flere klassiske spanske retter, såsom Tortilla, Croquetas, Jamon y Queso, men også krative traditionelle retter. Hvad enten du vælger det ene eller det andet, så er maden virkelig god. Der tilbydes enten tapas, halve eller hele tallekerner og det kan varmt anbefales at vælge tapas, da det giver mulighed for at prøve forskellige retter. Vi anbefaler et glas rødvin til de små tapasretter.

Tapeo-de-Cervantes

Det er på ingen måde forkert at sige, at det er en restaurant som er meget besøgt af turister på grund af dens placering på TripAdvisor. Miljøet er i høj grad internationalt og da vi besøgte Tapeo de Cervantes Malaga var der ikke en eneste lokal. Det skyldes, at priserne er højere end en normal tapasbar i Malaga og måske restaurantens størrelse, som ikke passer ind i de lokales måde at mødes på.

Tapeo de Cervantes lever op til de krav som turister normalt stiller og netop derfor er restauranten populær. Tapasbaren servere mad af høj kvalitet og sammenligner man med prisen er det helt rimeligt. De har ligeledes formået, at bruge verdens største rejsewebsted TripAdvisor, som en enestående markeføringskilde. Tapeo de Cervantes er et must for dig der besøger Malaga for første gang.

PS - du må gerne efterlade en kommentar nedenunder