Gastronomi i Malaga

The Atico Bar og Restaurant i Malaga

The Atico Bar Malaga er beliggende på toppen af AC Malaga Palacio Hotel i hjertet af den gamle by. Baren byder på en 360-graders udsigt over byen og er et af disse steder, du bare skal besøge.Sky bar, som nogle vil kalde den, ligger i byens centrum midt mellem havnen og katedralen. Du vil finde den på Cortina del Muelle 1 på 15. etage.

Denne charmerende bar kan enten være starten på en bytur eller stedet hvor man kan nyde en frokost eller en kop kaffe efter en shopping tur på Calle Larios!

Du vil finde en afslappet, elegant og venlig atmosfære. Afhængigt af om du sidder indendørs eller ude på terrassen, vil du finde forskellige indretning. Terrassen byder på en stor swimmingpool, planter og antikke lysekroner. Den indendørs afdeling er dekoreret med varm belysning og en meget elegant blomsterdekoration.

AC-Palacios-Hotel-View

De opmærksomme tjener vil servere dig en kop kaffe eller et glas vin og hvis du ønsker det kan du bestille avancerede tapas eller en ret fra restaurantens menukort. Fra terrasen kan du oven i købet få en en uvurderlig “dessert” – nemlig en 360-graders udsigt over havnen i Muelle Uno, Gibralfaro Slottet, den gamle bydel, Paseo del Parque … og du kan næsten røre katedralen.

I løbet af dagen og eftermiddag spilles der chill-out musik på penthouse terrasse. I weekenden bliver stedet forvandlet til et sted med moderne musik, hvor diverse DJs sørger for at tilfredsstille gæsternes musikalske behov.

AC-Palacio-Hotel-Pool

Vi anbefaler dette sted for alle, der er på udkig efter et sted at tilbringe en hyggelig eftermiddag, mens du nyder en spektakulær udsigt over byen. Bemærk at indgangen er i selve hotellet og hvis du bare er nysgerrig efter at se den smukke udsigt, så kan man godt gøre det også.

PS - du må gerne efterlade en kommentar nedenunder