Malaga Rejse Tips

Turismen i Malaga slår rekord i 2016

Costa del Sol’s omdømme bliver bedre og bedre

Málaga har oplevet en sommer præget af fantastisk vejr og en stigning i antallet af turister fra Spanien og hele verden. Hvert år bliver flere og flere vilde med Málaga, og vender tilbage år efter år for at opleve Málaga.

For at kunne følge den stigende efterspørgsel i turismen vælger besøgende ferielejligheder af praktiske og økonomiske årsager. Ifølge tal fra Tourism and Planning Costa del Sol overnattede 126.613 personer i juli måned og i alt 772.411 overnatninger var registreret i Málagas provins, der ikke var et hotel. Udenlandske turister udgjorde 76,9 %.

Englænderne elsker Malaga

Englænderne har i en årrække, og vil formentlig fortsætte med at være det største folkefærd, der besøger Málaga. På trods af Brexit er besøgende fra Storbritannien forblevet trofaste gæster i Spanien.

Det store udbud af gastronomi, kilometervis af sandstrande, kulturen og det brede udvalg i nattelivet for enhver smag, er nogle af årsagen til, at turisterne vælger Málaga.

Chiringuito_Tropicana

Overkommelige flypriser til Málaga

Flyselskaberne har øget deres antal af flyafgange til Málaga, hvilket gør, at Málagas popularitet som turistmål stiger. Ifølge Office of Tourism of Costa del Sol, har der været en stigning i antallet af reserverede sæder på 28 % and størstedelen af flyafgange har været 95 % fyldte. Den høje efterspørgsel har givetvis været en medvirkende faktor til, at gæster kan købe overkommelige flybilletter. Vi har fundet flybilletter fra Kastrup til Málaga til 600 kroner (80 euro) på den populære hjemmeside Skyscanner. Ryanair er det flyselskab med flest afgange til Málaga og tilbyder kunderne nogle af de laveste flypriser. Hvis du endnu ikke har oplevet Málaga og byens mange spændende tilbud, hvad venter du på?

PS - du må gerne efterlade en kommentar nedenunder